Podmínky ochrany osobních údajů

I.
Základní ustanovení

  • Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Amporis, s.r.o., IČO 04583817, se sídlem Veverkova 1343/1, Pražské Předměstí, Hradec Králové, 500 02 (dále jen: „správce“).
  • Kontaktní údaje správce jsou
    adresa: Veverkova 1343/1, Pražské Předměstí, Hradec Králové, 500 02
    e-mail: info@amporis.cz
    telefon: +420 735 525 838
    datová schránka: w9dcg7f
  • Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  • Pověřenec pro ochranu osobních údajů Amporis, s.r.o. je Ing. Petr Voborník, Ph.D. (e-mail: petr.vobornik@amporis.cz, telefon: +420 735 525 838).

II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  • Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě registrace na webu https://www.amporis.cz
  • Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění vašich požadavků.

III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  • Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Účelem zpracování osobních údajů je
    • zajištění provozu a zabezpečení webu správce,
    • fungování a možnosti reagovat na dotazy zaslané přes kontaktní formulář,
    • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  • Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV.
Doba uchovávání údajů

  • Správce uchovává osobní údaje
    • Po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
    • Po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  • Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  • Příjemci osobních údajů jsou osoby
    • SuperHosting.cz (SuperNetwork s.r.o.) - zajišťující služby provozování webového serveru a další služby v souvislosti s provozováním webu.
    • Google Analytics - webové stránky používají Google Analytics, webovou analytickou službu Google Inc. („Google“). Google Analytics používá soubory cookie, které umožňují analýzu Vašeho používání našich webových stránek. Informace vygenerované souborem cookie o Vašem používání našich internetových stránek jsou zpravidla přeneseny na server společnosti Google v USA a tam uloženy. Google bude naším jménem využívat tyto informace pro vyhodnocení Vašeho používání našich webových stránek, pro vytváření zpráv o aktivitách na webových stránkách a pro poskytování služeb souvisejících s používáním webových stránek a internetu. Vaše IP adresa poskytnutá Vaším prohlížečem v rámci Google Analytics nebude spojována s jinými údaji společnosti Google. Ukládání souborů cookie můžete zakázat pomocí příslušného softwarového nastavení Vašeho prohlížeče (viz výše). Shromažďování a zpracování dat generovaných souborem cookie o Vašem užívání našich webových stránek (včetně vaší IP adresy) společností Google můžete zabránit také tak, že si pod níže uvedeným odkazem stáhnete a do svého prohlížeče nainstalujete patřičný plugin: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en Další informace naleznete na https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=cs (všeobecné informace o Google Analytics a ochraně dat).
    • Hotjar (Hotjar Ltd.) - Analytický nástroj umožňující zaznamenávat a vyhodnocovat chování uživatelů (klikání a pohyby myší, posouvání stránek apod.). Informace generované pomocí „sledovacího kódu” (Tracking Code) a cookies o vašich návštěvách našich webových stránek se odesílají na server Hotjar v Irsku, kde se ukládají. Více o ochraně soukromí Hotjar: https://www.hotjar.com/privacy
    • Mailgun (Mailgun Technologies, Inc.) - poskytovatel e-mailingových služeb. Přes tohoto poskytovatele budou posílány veškeré e-mailové zprávy, které automaticky generuje server, jako např. zpáva zaslaná prostřednictvím kontaktního formuláře.

VI.
Vaše práva

  • Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR,
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. I těchto podmínek.
  • Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů

  • Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zabezpečené připojení certifikační autoritou RapidSSL RSA CA.
  • Správce prohlašuje, že k osobním údajům, kromě společností uvedených v čl. V, mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.
Závěrečná ustanovení

  • Odesláním zprávy z kontaktního formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře.
  • Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Máte dotaz?

Máte-li dotaz k ochraně osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu: info@amporis.cz

Toto prohlášení o ochraně osobních údajů je platné od 9. září 2019 a vydává je Amporis, s.r.o..